torsdag 17 maj 2012

Fräsch och krispig sallad.
Tänkte dela med mig av en liten och okomplicerad, men ack så god sallad som jag slängde ihop här om dagen.
Det är en typ råkostsallad med fänkål, morot, sommarlök, röd och vit rädisa och bladpersilja, allt strimmlat eller fint skivat.
Dressade med god olivolja, ganska mycket pressad citron och flingsalt och peppar från kvarnen. Jag lovar - supergott! Vi åt den till grillade olika korvar och cuscous sallad med rivet citronskal,dill, morötter, tomat och gurka i. Till det hade vi en sås på bara ajvar relish blandat med turkisk youghurt.

1 kommentar:

  1. Hej Mia! Jag har lagt till din blogg nu :-)
    Om du har Facebook, begär gärna att gå med i gruppen Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/ ). Målet är att samla så många bakbloggar som möjligt där!
    Kram till dig!
    Lisa

    SvaraRadera