måndag 1 oktober 2012

Söt sötare sötast

Mina barn gilla så som jag att baka! En bra sak att föra över på sina barn tycker jag.Det är något jag verkligen gillar att lära mina barn, laga mat och baka. Det är ju ändå något man har stor nytta av senare i livet. Jag har tagit efter min goa Mamma, hon är väldigt bra att laga mat och bak. Hon gör de mest fantastiska biskvier och otroligt god kålpudding, ärtsoppa, köttbullar och potatisbullar. Sånt gör jag sällan. För det blir inte lika gott som hennes. Mammas. Barndomssmaker.
Men idag bakade vi, jag och barnen lite iallafall. Vi använde oss av "Barnens julbak och annat".

  


Syltkakor stod på önskemålet men vi tog syltlängder. De blev enligt min smak lite torra men vem är jag att klaga?? Nej, goda blev de och barnen vräkte i sig 2 var på en gång. Det måste vara ett gott betyg?!
Brukar ni baka med era barn??
När vi var klara och jag hade dammsugit, diskat och torkat så bakade jag vidare medan barnen struttade vidare med sitt. En härlig äppelkaka från ett recept som jag hittat 2000 på en tidigare arbetsplats. Men den kommer i ett senare inlägg.Kramar Mia

1 kommentar:

  1. Jag brukar baka ganska mkt med grabbarna när vi ska ha kalas. Ola fyllde i måndags så då hade vi bakat sirapspinnar (mina favoriter), syltkakor (Nores favoriter), cokosdrömmar, chokladbollar, äppelsnittar, chokladsnittar, citronkakor och chokladdoppade pinnar. Nore har inte riktigt så långt tålamod men det går bättre och bättre. Fast skulle Nils få välja så skulle vi ha gjort tio olika sockerkakor.


    /Christine

    SvaraRadera