fredag 15 juni 2012

Ögat


Välsminkat! Innan en repa på stan ser mitt öga ut så här. Skulle inte kunna gå ut utan smink! Tyvärr! Det ligger inte i min natur tror jag....Läste om detta på en annan blogg http://jagochverkligheten.blogspot.se/, och håller helt med. Önskar att jag inte för över detta på mina döttrar. De är så fina som de är!

Men risken är överhängande! S som är 5 år älskar smink! Hon är en riktig tjej-tjej och sminkar sig så fort hon får ( dvs lite ögonskugga och läppglans vid kalas). Vissa tycker att detta är ok vissa inte. Jag tillhör dem ( kanske inte så oväntat) som tycker att det är helt ok att ha lite smink vid kalas, även när man är 5 år. Hur ser ni på detta?
Själv tycker jag att smink får mig att se fräschare och piggare ut! Och vem vill inte det? Men jag tycker inte att de som väljer att vara utan smink ser sämre ut för det. Jag skulle också vilja "våga" vara det ibland! Kanske ska det bli min utmaning, att vara osminkad! Vi får se om det håller. Tills dess kommer jag väl hålla på med mitt mineralpuder, mascara och eyeliner och läpplans!


Shine on! /Mia

1 kommentar:

  1. Du är vacker som en dag min vän! Med eller utan smink - påklädd och naken"!
    Love U!

    SvaraRadera